PLANTĂM ÎMPREUNĂ PENTRU O SECȚIE MAI VERDE ȘI UN TEREN MAI STABIL

COMUNICAT DE PRESĂ 

 

În toamna TRANSFEROVIAR CĂLĂTORI și TRANSFEROVIAR GRUP împreună cu voluntarii de la Școala Gimnazială nr. 1 din Tulucești vor desfășura o acțiune de plantare puieți la km 5 Tulucești pe secția Galați – Bârlad.

Scopul acțiunii noastre este în primul rând de protejare a mediului înconjurător și în al doilea rând de stabilizare a terenului din apropierea căii ferate.

Ne dorim să continuăm campaniile de implicare activă în viața socială de pe secțiile operate de T.F.C. și gestionate de T.F.G. pentru a crește nivelul de satisfacție a transportului pe calea ferată și a aduce un plus de normalitate.

 

 

PENTRU VOLUNTARUL NOSTRU:

Amintește-ți să iei cu tine multă voie bună și dorința de a face un lucru bun alături de prieteni. Impreună protejăm mediul și ne bucurăm de o călătorie cu trenul TFC!

Este important să fii îmbrăcat adecvat. Acest lucru înseamnă că ești echipat cu pantaloni lungi, bocanci, tricou cu manecă lungă și hanorac, dacă vremea este răcoroasă.

 

PROGRAMUL PROPUS PENTRU ZIUA ACȚIUNII:

08:15-08:29 - Ne adunăm în gara Tulucești și pornim la drum cu trenul TFC

08:45-09:00 - Ajungem la km 5 Tulucești și facem instructajul și protecția muncii

09:00-10:00 - Plantăm puieții de salcâm (desfășurare acțiune propriu-zisă)

10:00-10:25 - Facem poze, ne bucurăm de rezultate și așteptăm trenul care să ne ducă înapoi la școală la Tulucești

10:25-10:36 - Vorbim cu prietenii noștri în tren și ne amintim cu plăcere de fapta bună făcută

 

Nu ne putem asuma nicio responsabilitate față de copiii ce vor participa la această acțiune. Întreaga responsabilitate aparține exclusiv părintilor și/sau însoțitorilor acestora.

Este important ca pe toată durata acțiunii copiii să stea în imediata vecinătate a părintilor, aparținătorilor sau însoțitorilor.

Profesorii vor prezenta și explica copiilor, pe toată perioada acțiunii, fiecare etapă a procesului de plantare, respectiv se vor implica activ în a identifica elemente din cadrul naturii ce vor fi prezentate copiilor.

 

SĂNĂTATE

Dacă ai probleme de sănătate (probleme cardiace sau altele care pot afecta capacitatea ta de muncă și rezistență la efort) este bine să te menajezi. Cel mai important este faptul că ți-ai dorit să fii alături de noi.

Dacă în timpul acțiunii identifici o problemă de sănătate (sau de oboseală) la tine sau la colegul tău, oprește-te din muncă și adresează-te imediat șefului de pluton. 

Powered by HTML5 & CSS3 - Copyright © 2016 TFG. Design by WNC.

WebDesign Bucuresti Ilfov="_blank" rel="dofollow" WNCDesign Web, ReDesign Joomla, Drupal, PrestaShop, Wordpress, etc