Proiect de divizare

Proiect de divizare partiala SC Transferoviar Grup SA

Documentul se poate descarca de AICI

31.10.2018

Workshop UIC

Multumiri domnului Grigore HAVARNEANU, PhD Research Advisor - Security Division INTERNATIONAL UNION OF RAILWAYS pentru sustinerea workshop-ului "Solutii pentru ameliorarea accidentelor si reducerea consecintelor asupra personalului si activitatii din transportul feroviar. Recomandari si bune practici din proiectele europene RESTRAIL si SAFER-LC".

Informatiile furnizate au fost extrem de utile atat personalului de drum cat si la nivel de management. Ne dorim ca acest workshop sa fie primul dintr-o serie lunga de evenimente care sa aduca plus valoare atat angajatilor TFC / TFG cat si tuturor colegilor din domeniu.

Multumim Universitatii Politehnica Bucuresti - Facultatea de Transporturi pentru colaborare.

 - - 

25 mai 2018

CAMPANIE ECOLOGIZARE

COMUNICAT DE PRESA

In 03 mai 2018 TRANSFEROVIAR CALATORI si TRANSFEROVIAR GRUP impreuna cu voluntarii de la Scoala Gimnaziala nr. 1 din Tulucesti vor desfasura o actiune de ecologizare la km 26+300 situat intre Frumusita si Stoicani pe sectia Galati – Barlad.

Scopul actiunii noastre este in primul rand de protejare a mediului inconjurator si in al doilea rand de sensibilizare a calatorilor si locuitorilor din aceasta zona de a pastra curatenia si de a constientiza faptul ca PET -urile si alte deseuri nu sunt biodegradabile si ne afecteaza sanatatea tuturor.

Ne dorim sa continuam campaniile de implicare activa in viata sociala de pe sectiile operate de T.F.C. si gestionate de T.F.G. pentru a creste nivelul de satisfactie a transportului pe calea ferata si a aduce un plus de normalitate.

  • 1
  • 2