Transferoviar Grup sprijină sportul românesc

 În perioada 4-5 martie 2017, în Sala sporturilor “Horia Demian” din Cluj-Napoca, s-a desfășurat Campionatul Național de Judo Individual pentru seniori, eveniment sportiv susținut de Transferoviar Grup.

 În cele 2 zile ale competiției s-au întâlnit peste 500 dintre cei mai buni sportivi din întreaga țară, un bun prilej de a selecta sportivi pentru lotul național masculin, dar și cel feminin, care vor participa la Jocurile Olimpice de la Tokyo. 

 Datorită sprijinului acordat de Transferoviar Grup, competiția a avut pentru prima oară premii în bani, în valoare de 100.000 de lei: medaliații cu aur au primit câte 2.000 de lei, cei care au cucerit argintul- 1.000 de lei, iar cei cu bronz câte 500 de lei. Tot in premieră, la Cluj-Napoca, antrenorii cu bune performanțe au fost recompensați alături de sportivii medaliați. 

 De asemenea, pentru spectatori, s-a organizat o tombolă premii constand in materiale și echipament sportiv. S-au pregătit momente-surpriză cu invitați speciali, printre care un spectacol cu majorete și o demonstrație de kangoo jumps. 

Eveniment Translogistica

  În acest an, Compania Transferoviar Grup a participat pentru a doua oară la TransLogistica Internațional Transport&Logistics Expo, cea mai importantă expoziție de logistică și transport din Romania și din Europa de est si sud est, și se declară mulțumită de rezultate. Expoziția de logistică și transport, eveniment desfasurat in perioada 12-15 octombrie, ne-a dat ocazia să ne întâlnim într-un cadru organizat cu clienții noștri, să le înțelegem nevoile și să le oferim servicii de calitate. Târgul ne-a oferit posibilitatea să întâlnim un număr foarte mare de potențiali clienţi cu care am intrat în contact direct și cu care vom colabora cu siguranță pe viitor.

  De asemenea, în cadrul TransLogistica, Transferoviar Grup a avut ocazia prezentării unui nou proiect: dezvoltarea unui terminal intermodal propriu, capabil să gestioneze fluxurile de containere în sistem deschis și acoperit. Locația acestui obiectiv, Aiud, este una de maxim interes  pentru industria Automotive, dar și pentru alte tipuri de mărfuri, prin prisma distribuției radiale către agenți economici cu putere financiară pe distanțe de până la 200 km. În sensul celor de mai sus, conexiunea cu terminalele vest-europene și cu Portul Constanța, precum și prezența autostrăzii A10 în imediata vecinătate, vor genera o plusvaloare semnificativă sistemului de transport intermodal.

  Datorită experienței plăcute pe care a avut-o în ultimii 2 ani de participare la Translogistica Internațional Transport&Logistics Expo, cu siguranță compania Transferoviar Grup S.A. va participă și la următoarele ediții!

 

Powered by HTML5 & CSS3 - Copyright © 2016 TFG. Design by WNC.

WebDesign Bucuresti Ilfov="_blank" rel="dofollow" WNCDesign Web, ReDesign Joomla, Drupal, PrestaShop, Wordpress, etc